Selimiye Gençliği Ve Milas Esnafından Tokat'a Destek

Selimiye Gençliği Ve Milas Esnafından Tokat'a Destek
Selimiye mahallesinde ikamet eden gençler ve Milas Esnafı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı makamında ziyaret ederek her zaman yanınızdayız ve destekçiniziz dedi.Selimiyeli gençler ; “Mahallemizde özellik le gençlere yönelik...

Selimiye mahallesinde ikamet eden gençler ve Milas Esnafı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı makamında ziyaret ederek her zaman yanınızdayız ve destekçiniziz dedi.

Selimiyeli gençler ; “Mahallemizde özellik le gençlere yönelik sosyal aktivitelerin yaygınlaştırılması adına yaptığı Futbol sahası ve kazandırdığı hizmetler için Başkanımıza teşekkür ediyoruz.İleriki süreçte de Başkanımızın bu hizmetlerine devam etmesi adına Selimiye gençliği olarak arkasında olduğumuzu ve kendisini her anlamda desteklediğimizi belirtmek için bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

Selimiye gençleri ile beraber Başkan Tokat'ı ziyaret eden Milas Esnafı da Milas'a yapmış olduğu hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Tokat ile birlikte yatırım ve hizmetlerin devam etmesini istiyoruz ve Başkanımın tekrar seçilmesi için bütün mücadeleyi vereceğiz. Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bu haber toplam 378 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.