SELVİ İLYASOĞLU'NDAN BİR GURUR DAHA

SELVİ İLYASOĞLU'NDAN BİR GURUR DAHA
Köyceğizli milli sporcu Selvi İlyasoğlu, Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan Türkiye Büyük Kadınlar Güreş Şampiyonası’nda 59 kiloda Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu.Türkiye Güreş Federasyonu Faaliyet Programında...

Köyceğizli milli sporcu Selvi İlyasoğlu, Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan Türkiye Büyük Kadınlar Güreş Şampiyonası’nda 59 kiloda Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu Faaliyet Programında yer alan Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan Türkiye Büyük Kadınlar Güreş Şampiyonası 22-23 Aralık 2021 tarihleri arasında Çorlu Kapalı Spor Salonu’nda 30 kulübün 220 sporcusu ile gerçekleştirildi.

Düzenlenen Şampiyona’ya henüz 17 yaşında olan ve yaşından dolayı müsabakaya doktor raporuyla katılan milli sporcu Selvi İlyasoğlu 59 kiloda Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu.

“Sporcum Selvi İlyasoğlu’nun göstermiş olduğu üstün başarısından dolayı kutlarım” diyen Köyceğiz Bayan Güreş Takımı Antrenörü Elis Yıldız,”Sporcu dostu ve sporcuların en büyük destekçisi olan Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan’ın bizlere sağladığı imkânlar ve verdiği desteklerden dolayı; Başkan’ımız Kamil Ceylan’a bir kez daha teşekkürlerimizi sunarak, daha çok başarılar için çalışmaya devam edeceğiz”dedi.

Bu haber toplam 254 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.