Şenboğa ve Doğan ailelerinin mutlu günü

Şenboğa ve Doğan ailelerinin mutlu günü
Muğla Menteşe’nin tanınmış esnaflarından Sembol Berber Salonu sahibi Süleyman Şenboğa’nın kızı Melisa Şenboğa ve Menteşe Sanayi Sitesi’nde Kaportacı...

Muğla Menteşe’nin tanınmış esnaflarından Sembol Berber Salonu sahibi Süleyman Şenboğa’nın kızı Melisa Şenboğa ve Menteşe Sanayi Sitesi’nde Kaportacı Oktay olarak bilinen Oktay Doğan’ın oğlu Selahattin Doğan Düğerek Sosyal Tesislerde düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde en köklü berber salonlarından olan Sembol Berber Salonu sahibi Süleyman Şenboğa’nın kızı Melisa Şenboğa ve Menteşe Sanayi Sitesi’nde Kaportacı Oktay olarak bilinen Oktay Doğan’ın oğlu Selahattin Doğan düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Şenboğa ve Doğan ailelerinin mutlu günü

Düğerek Sosyal Tesislerde düzenlenen törende Şenboğa ve Doğan ailesini, sevdikleri özel gününde yalnız bırakmadı.

Zeybek gösterisi sergilenen görkemli düğün töreninde Melisa Şenboğa ve Selahattin Doğan çifti, gece sonuna kadar doyasıya eğlendi.

Mutlu günlerinde yanlarında olup, onları yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden gelin Melisa Şenboğa ve damat Selahattin Doğan, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Birbirimizi çok seviyoruz. Dileriz ki mutluluğumuz daim olur. Darısı evlenmek isteyenlerin başına” şeklinde konuştular.

Şenboğa ve Doğan ailelerinin mutlu günü

Bu haber toplam 2080 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.