Sendika Başkanlarından Muğla Gazetesi’ne Ziyaret

Sendika Başkanlarından Muğla Gazetesi’ne Ziyaret
SİNEM KARAKAYA- Muğla Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mürsel Özata, TÜRKAV Şube Başkanı Özgür Süzgün, Türk Büro-Sen Başkan Yardımcısı...

SİNEM KARAKAYA- Muğla Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mürsel Özata, TÜRKAV Şube Başkanı Özgür Süzgün, Türk Büro-Sen Başkan Yardımcısı Etem Gökçen,  Eğitim-Sen Şube Başkan Yardımcısı Musa Gökçe ve Türkav Yönetim Kurulu üyesi Nilay Pakma Muğla Gazetesi’ni ziyaret etti.

Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ile fikir alışverişinde bulunan Muğla Kamu-Sen Şube Başkanı Mürsel Özata; “Muğla Gazetesi el deştirdiğinden beri hayırlı olsun ziyareti için bir türlü fırsat bulamamıştık. Fırsat bu güneymiş. Türkav Şube Başkanımızla beraber Türkiye Kamu-Sen’in diğer iş kollarıyla Muğla Gazetesi’ni ziyaret etmek istedik. Biz Türkiye Kamu-Sen olarak Muğla’da 6 Bin üyesiyle etkin bir sendika olduğumuz kantindeyiz. Bizim sesimizi en iyi duyuracak ergumanlar da basından geçiyor. Basınla ilişkilerimizin sıcak olması, sağlıklı bir iletişim kurmamız bizim açımızdan da çok önemli. Hayırlı olsun ziyaretine gelelim istedik. Diğer hususlarda basını ayakta tutmak zorundayız. Basında bizim sesimize ses katarak daha gür bir şekilde çıkmasını sağlayacak. Bu samimi ağırlamadan dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Muğla Kamu-Sen Şube Başkanı Mürsel Özata’ya teşekkür eden Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer; “ Sizlerin ziyareti bizi onure etti. Basın temsilcileri olarak üzerimize düşen her konuda destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu haber toplam 902 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.