Sendikadan Başkan Adayına Yalanlama Geldi

Sendikadan Başkan Adayına Yalanlama Geldi
MUSTAFA İNCİ-DİSK-Genel İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Uzay Kocabaş “Bazı büyükşehir belediye başkan adaylarının resmi sosyal medya hesaplarında Muğla Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının işten çıkarıldığına...

MUSTAFA İNCİ-DİSK-Genel İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Uzay Kocabaş “Bazı büyükşehir belediye başkan adaylarının resmi sosyal medya hesaplarında Muğla Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının işten çıkarıldığına dair paylaşım yapılmış. Bunların hepsi asılsızdır.  ve bu asılsızdır. Büyükşehir Belediyesi’nden hiçbir personel işten çıkartılmamıştır” dedi.

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi bazı Muğla Büyükşehir belediye Başkan adayları sosyal medya hesaplarından “Muğla Büyükşehir Belediyesinde çalışan 15 işçinin kendisine destek verdiği gerekçesiyle işten çıkartıldığı” paylaşımlarını yaptı. DİSK-Genel İş Sendikası Muğla Şube başkanlığı bu paylaşımların tamamen asılsız ve yalan olduğunu, Muğla Büyükşehir belediyesinden bir tek işçinin dahi çıkartılmadığını açıkladı.

DİSK-Genel İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Uzay Kocabaş “31 Mart yerel seçimleri öncesi bazı büyükşehir belediye başkan adaylarının resmi sosyal medya hesaplarından Muğla Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının işten çıkarıldığına dair paylaşım yapılmış ve bu asılsız bilgi de görsel-yazılı basında yer almıştır. Bu asılsız iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Büyükşehir Belediyesi’nden hiçbir personel işten çıkartılmamıştır.  İşçi ve emekçinin alın terinin siyasete alet edilmesi ve seçim malzemesi olarak kullanılması demokratik ortamda geçen seçim sürecine yakışmamıştır”dedi.

Bu haber toplam 1353 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.