Sendikalardan Muğla Gazetesi’ne Ziyaret

Sendikalardan Muğla Gazetesi’ne Ziyaret
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla sendika başkanları, temsilcileri ve üyeleri Muğla Gazetesi’ne ziyarette bulundular.10 Ocak Çalışan Gazeteciler...

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla sendika başkanları, temsilcileri ve üyeleri Muğla Gazetesi’ne ziyarette bulundular.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Memur-Sen ve Toç Bir-Sen Başkanı Adem Köseoğlu ile beraberindeki Sağlık-Sen Başkanı Özcan Çiçek, Diyanet-Sen Şube Başkanı Ali Yılmaz, Bayındır Memur-Sen Başkanı Fatih Ermiş, Enerji Bir-Sen Başkanı Yüksel Kutlu, Birlik Haber-Sen Başkanı Kürşat Gencer, Menteşe İlçesi Memur-Sen Temsilcisi Cengizhan Çavuş ile Memur-Sen Kadın Kolları Başkanı Saniye Dikmen Muğla Gazetesi’ni ziyaret ettiler.

Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, sendika başkanlarına nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Ziyarette Muğla basını ve sendikalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.,

Memur-Sen ve Toç Bir-Sen Başkanı Adem Köseoğlu ile beraberindeki heyet Muğla Gazetesi çalışanlarının, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak yayın hayatlarında başarılar diledi.

Bu haber toplam 668 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.