Senfonik Kent Orkestrası Büyüledi

Senfonik Kent Orkestrası Büyüledi
Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası tarafından verilen konser izleyenleri adeta büyüledi. Milas Belediyesi tarafından kurulan ve çalışmalarına Şef...

Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası tarafından verilen konser izleyenleri adeta büyüledi. Milas Belediyesi tarafından kurulan ve çalışmalarına Şef Tuncay Mızrak yönetiminde  aralıksız devam eden Senfonik Kent Orkestrası izleyici karşısına çıktı.

Yaşları 10 ila 50 arasındaki orkestra üyeleri bu kez 4. Milas Zeytin Hasat Şenlikleri kapsamında  sevenlerinin karşısına çıktı. Orkestra üyeleri yöresel müzikten, pop müziğine, yabancı parçalardan gitar konçertosuna kadar bir birinden güzel eserleri katılımcılara dinlettirdi. Şenlikte sahneye çıkan yaşı en küçük solist Ilım Şekerler de sempatik tavırları ve sergilediği performansla izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

25-26 Kasım tarihleri arası 4’üncü  kez düzenlenen Milas Zeytin Hasat Şenliklerinin ilk günü sahneye çıkan Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası, Şef Tuncay Mızrak nezaretinde oldukça başarılı bir performans sergileyerek izleyicilerden bol bol alkış aldılar.

Konseri Milas Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri ile beraber  izleyen Milas Belediye başkanı Muhammet Tokat,  orkestra üyelerinin sergilediği performanstan dolayı büyülendiğini ifade etti. Başkan Tokat, “Gerçekten mükemmel bir sunum oldu. Tuncay hocamız bu ilçenin yetiştirdiği çok değerli bir insan. Kendisi gibi de çok iyi bir ekip yaratmış. Ben bu ekipten yeni bir konser bekliyorum. Orkestra üyelerimize ve  etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum”dedi

Bu haber toplam 821 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.