Serkan Şen, Denizli’de eğitim verdi

Serkan Şen, Denizli’de eğitim verdi
Ege Yıldızları Gençlik Spor Kulübü Baş Antrenörü Serkan Şen, Denizli Güney Cavidil Spor Kulübü sporculara hokey eğitimi verdi.Sinem KorkmazEge Yıldızları...

Ege Yıldızları Gençlik Spor Kulübü Baş Antrenörü Serkan Şen, Denizli Güney Cavidil Spor Kulübü sporculara hokey eğitimi verdi.

Sinem Korkmaz

Ege Yıldızları Gençlik Spor Kulübü Baş Antrenörü Serkan Şen, Denizli Güney Cavidil Spor Kulübü’nde görev yapan Muğlalı antrenör Burak Duman’ın daveti ile sporcular ile bir araya geldi. Sporcular ile yoğun bir antrenman geçiren Serkan Şen, genç sporculara hokey eğitimi verdi. Antrenman sonrası başarılı sporculara forma ve madalya takdim eden Şen, gençler ile bir araya geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Davetlerinden ötürü antrenör Burak Duman’a teşekkürlerini dile getiren Serkan Şen, “Denizli Güney Eziler Köyü Hokey takımı bizim Hokeyde kardeş takımımız. Zaten takımın antrenörü Burak Duman Muğlalı bir arkadaşımız. 12 yaşından itibaren yanımızda yetişti kendisi. Şimdi işe antrenör olarak Denizli Güney’de çalışıyor. Bu sene Anadolu Yıldızlar Ligi hokey branşında Türkiye 4’üncüsü oldular. Muğla olarak Burak Duman hocamızın takımına desteklerimiz devam edecektir. Bu nazik davetinden ötürü kendisine teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 1282 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.