Serkan Şen Milli Takım Baş Antrenörü oldu

Serkan Şen Milli Takım Baş Antrenörü oldu
Türkiye Kadınlar Hokey Süper Liginde mücadele eden Muğla Köyceğiz Balı ve Ege Yıldızları Spor Kulübü antrenörü Serkan Şen, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlığı tarafından U19 Kızlar Hokey Milli Takım Baş Antrenörlüğü...

Türkiye Kadınlar Hokey Süper Liginde mücadele eden Muğla Köyceğiz Balı ve Ege Yıldızları Spor Kulübü antrenörü Serkan Şen, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlığı tarafından U19 Kızlar Hokey Milli Takım Baş Antrenörlüğü görevine getirildi.

Muğla Köyceğiz Balı ve Ege Yıldızları Spor Kulübü antrenörü Serkan Şen U19 Kızlar Hokey Milli Takım Baş Antrenörlüğü görevine getirildi. Türkiye Kadınlar Hokey Süper Liginde mücadele eden Muğla Köyceğiz Balı ve Ege Yıldızları Spor Kulübü antrenörü Serkan Şen, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlığı tarafından U19 Kızlar Hokey Milli Takım Baş Antrenörlüğü görevine getirildi.

Milli takım aday kadrosu ile 1-8 Nisan 2021 tarihleri arasında Antalya-Alanya da kampa gireceklerini söyleyen Serkan Şen, “Teknik ekipteki arkadaşlarımız ile beraber bin sporcu arasından ilk kampta 30 kişi seçeceği ve milli takım kamplarını başlatacağız. 19-23 Temmuz 2021 tarihleri arasında Hırvatistanın İvan Zelina, şehrinde yapılacak Avrupa Şampiyonasında milli takımımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Pandemi döneminde uluslararası organizasyonlar iptal edildi. Sporcularımız bu süreçte bulundukları illerde çalışmalarını sürdürdüler. Sporcularımız ile 3 tane kamp gerçekleştireceğiz bu kamplar Antalya-Alanya da gerçekleştirilecek. Muğla’da hokey sahası olsaydı kampları Muğla’da yapmak isterdik. Muğla’nın ekonomisinede bu büyük katkı sağlardı fakat Muğla’da hokey sahamız hala yapılmadı. Hokey sahası yapıldığı takdirde bu tarz milli takım kampları, Türkiye Hokey Ligleri, Alt Yaş Grubu Ligleri , Türkiye Şampiyonaları , Uluslararası Organizasyonlar , Avrupa Şampiyonalarını Muğla’da düzenleyebiliriz” dedi.

Bu haber toplam 573 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.