SES Genel Kurulu sonrası görev dağılımını yaptı

SES Genel Kurulu sonrası görev dağılımını yaptı
Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Muğla Şubesi (SES) 10. Olağan Genel Kurulu’nu Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde gerçekleşmişti....

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Muğla Şubesi (SES) 10. Olağan Genel Kurulu’nu Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde gerçekleşmişti. Yürütme Kurulu ilk toplantısını yapıp, görev dağılımını yaptı.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Muğla Şubesinin 10. Olağan Genel Kurulu sonrası Yürütme Kurulu ilk toplantısını yapıp, görev dağılımını yaptı.

Yeni Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu: Şb. Eş Başkanı Nazlı Tepeli, Şb. Eş Başkanı Çağlayan Üçpınar, Şb. Sekreteri Vildan Kibar, Şb. Mali Sekreteri Burak Ertuğrul, Şb. Örgütlenme, Eğitim-Basın Yayın ve Sosyal İşler Sek. Meryem Sarımehmet, Şb. Hukuk ve TİS Sekreteri Selçuk Arda, Şb. Kadın Sekreteri Havana Çakar.

Görevi yeni devralan SES Muğla Şube Yürütme Kurulu üyeleri tarafından yapılan açıklamada; “Giderek derinleşen ekonomik kriz, yolsuzluklar, emeğiyle geçinen çalışanların daha çok yoksullaşmasına, hak gaspları yaşamasına neden olmaktadır. Çalışma yaşamında bizlere dayatılan güvencesiz, yarı zamanlı, esnek çalışma koşulları yanı sıra liyakata dayanmayan tercihler tüm çalışanların umutsuz ve isteksizleşmesine de yol açmaktadır. Emek örgütümüz SES’in Muğla Şube Yürütme Kurulu üyeleri olarak bizler hakların örgütlü mücadele ile alınacağına inanmaktayız. Ayrıca ülkemizin sürüklendiği savaş koşullarında, yaşatmaya ant içmiş bir mesleğin mensupları olarak; yaşamı savunmanın barış iklimine sahip çıkmanın önemli bir görevimiz olduğuna da inanmaktayız. Bu zor süreçte yolumuz uzun mücadelemiz çetin olacaktır. Biz hakların örgütlü mücadele ile alınacağına inananlarız. Bizler aydınlık güzel yarınlara ulaşmak, çocuklarına onurlu ve insanca bir yaşam bırakmak için yılmadan direnenleriz. Aldığımız sorumluluğun bilinciyle mücadelemize devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 1087 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.