Seydikemer Belediyesi'nden kiracılarına destek

Seydikemer Belediyesi'nden kiracılarına destek
Seydikemer Belediyesi, Coronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında kapalı olan ve gelirleri yüzde 50 oranında düşen iş yerlerinden kira almama kararı aldı.Seydikemer Belediyesi yeni hizmet binasında ilk meclis toplantısı gerçekleşti....

Seydikemer Belediyesi, Coronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında kapalı olan ve gelirleri yüzde 50 oranında düşen iş yerlerinden kira almama kararı aldı.

Seydikemer Belediyesi yeni hizmet binasında ilk meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Meclisi'nin mart ayı olağan toplantısında, Covid-19 önlemleri nedeniyle faaliyette bulunamayan, salgın sürecine bağlı olarak faaliyetlerinde yüzde 50'yi aşan azalma meydana gelen iş yerlerinden bu sürelere ilişkin kira bedellerinin tahsil edilmemesine oy birliğiyle karar verildi.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz toplantıda, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanan risk haritasında Muğla’nın yüksek riskli iller içerisinde yer aldığına dikkat çekti.

Tedbirlere riayet edilmesi gerektiğini belirten Yakup Otgöz, “Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın açıkladığı risk haritasına göre Doğu illerimiz ve Uşak ilimiz mavi renkle düşük riskli iller arasında olduğunu gördük. Muğla turuncu rengiyle yüksek riskli iller arasında yerini aldı. Bu tabloyu değiştirmek bizim elimizde. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına sıkı sıkı uymaya devam edelim. Kontrollü normalleşme İlçemizde de başladı ancak şunu unutmayalım. Bu bir kontrollü normalleşmedir. Covid-19 pandemisi tamamen ortadan kalkmadı. Kurallara uymaya özen gösterelim” dedi.

Bu haber toplam 301 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.