Seydikemer’de refüj bakım çalışmaları sürüyor

Seydikemer’de refüj bakım çalışmaları sürüyor
Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçe Birimi ekipleri tarafından ilçe merkezinde refüjlerde temizlik çalışması yapıldı.Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne...

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçe Birimi ekipleri tarafından ilçe merkezinde refüjlerde temizlik çalışması yapıldı.

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçe Birimi ekipleri tarafından ilçe merkezinde refüjlerde temizlik ve bakım çalışması yapıldı.

Seydikemer Belediyesi tarafından ilçe genelinde refüjlerde sürdürülen temizlik ve bakım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ilçe merkezinde bulunan refüjlerde temizlik ve düzenleme çalışmaları yapılmaya başlandı. İnönü Caddesi’ndeki refüjlerde çalışma yaptı. Refüjlerdeki çiçeklerin ve ağaçların bakımını yapan ekipler, yol ve kaldırım kenarındaki ot ve çöpleri de temizledi. Seydikemer’i daha yaşanılır ve estetik bir görünüme kavuşturmak için çalışan ekipler İnönü Caddesi’ndeki temizlik, düzenleme ve bakım işlemlerini tamamlandı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçe Birimi ekipleri yaz mevsimi ile birlikte ilçemizin cadde ve sokaklarında genel çalışmaların devam edeceği, Seydikemer’de yaşayan vatandaşların en güzel hizmeti hak ettiklerini belirttiler.

Bu haber toplam 289 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.