SEYDİKEMER’E ‘DOĞAL GAZ’ MÜJDESİ

SEYDİKEMER’E ‘DOĞAL GAZ’ MÜJDESİ
Seydikemer Belediyesi, Mayıs Ayı olağan meclis toplantısında Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemerlilere doğal gaz müjdesi verdi.Seydikemer Belediyesi, Mayıs Ayı olağan meclis toplantısı Başkan Yakup Otgöz başkanlığında,...

Seydikemer Belediyesi, Mayıs Ayı olağan meclis toplantısında Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemerlilere doğal gaz müjdesi verdi.

Seydikemer Belediyesi, Mayıs Ayı olağan meclis toplantısı Başkan Yakup Otgöz başkanlığında, meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Seydikemer Belediye Konferans Salonundaki; maske ve sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılan toplantıda, 7 gündem maddesi görüşülüp oy birliği ile karara bağlandı. Toplantıda Başkan Otgöz Seydikemerlilere doğal gaz müjdesi verdi.

Toplantıda gündem maddelerinin görüşülüp oylamasına geçilmeden önce, koronavirüsten hayatını kaybeden Mali Hizmetler Müdürlüğünde görevli müdür Ali Babacan anıldı. Toplantıda oldukça duygusal anlar yaşanırken, Ali Babacan için dua edilip helallik istendi. Başkan Otgöz ve toplantıya katılan tüm meclis üyeleri ve katılımcılar, Ali Babacan’a haklarını helal ettiler.

Gündem maddelerinin görüşülüp oy birliği ile karara bağlandığı toplantıda gündemin 7’nci maddesi dikkat çekti. Gündemin son maddesinde Fen İşleri Müdürlüğüne ait Seydikemer’e doğalgazın getirilmesi talebi görüşülüp oy birliği ile karara bağlandı.

Konuyla ilgili meclise bilgi veren Başkan Otgöz, “Sakar’ın üstü diye tabir ettiğimiz yerlerde Yatağan, Kavaklıdere, Ula’da doğal gaz var. Seydikemer olarak  bizlerde doğal gaz isteğimizi ilgili mercilerde dile getirdik. Bunun üzerine İstanbul’dan bir firma bizimle irtibata geçti.  Yakın bir zamanda ilçemize doğal gazın gelmesini beklemiyoruz ama görüştüğümüz firma bize bu işin en kısa zamanda yapılacağını, ana hattın çekileceğini söyledi. İnşallah hayırlısı olur, Seydikemerliler doğal gaza kavuşur” diye konuştu.

Bu haber toplam 320 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.