Seyfi Bozçelik Çocukları Ziyaret Etti

Seyfi Bozçelik Çocukları Ziyaret Etti
Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Kavaklıdere Kaymakamı Didem Dinç Özay ile Kavaklıdere İlçesi’nde bulunan Çocuk...

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Kavaklıdere Kaymakamı Didem Dinç Özay ile Kavaklıdere İlçesi’nde bulunan Çocuk Evi’ ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Merkezi

Kavaklıdere Kaymakamı Didem Dinç ÖZAY, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi BOZÇELİK ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Tuğba Baki eşliğinde çocuklar ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen ziyarette çocuklar ile tanışıp sohbet eden Müdür Seyfi Bozçelik "Çocuk Evlerimiz’ de, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bir aile ortamı sağlayarak geleceğe umutla bakan nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz!” dedi ve “Biz, büyük bir aileyiz! Bu ailenin fertleri olarak da sizleri, ileride güzel makamlar içinde görmek istiyoruz. Hayatınızın her döneminde, ne iş yapıyorsanız yapın ama en iyisini yapmalısınız! Şimdi öğrenci olarak, öğrenciliğinizin gereğini, yarın görevlere geldiğinizde ise görevinizin gereğini, en iyi şekilde yapmaktan kaçınmamalısınız!” şeklinde konuşma yaptı.

Bu haber toplam 712 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.