Sıkı denetimler devam ediyor

Sıkı denetimler devam ediyor
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Tim Polisleri (NTP), Terörle Mücadele (TEM) ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri ve Jandarma ekipleri, Muğla'nın Menteşe İlçesi Gülağzı kavşağında...

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Tim Polisleri (NTP), Terörle Mücadele (TEM) ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri ve Jandarma ekipleri, Muğla'nın Menteşe İlçesi Gülağzı kavşağında “güven, huzur uygulaması” kapsamında sıkı denetim gerçekleştirdi.

Sinem Korkmaz

Yüksek risk grubundaki iller arasında bulunan Muğla'da yeni normalleşme ile birlikte Dinamik Denetim Süreci devam ediyor. Bu kapsamda Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Muğla'nın Menteşe İlçesi Gülağzı kavşağında güven, huzur uygulaması” kapsamında sıkı denetim gerçekleştirdi.  Gerçekleştirilen denetimde çok sayıda araç durdurularak, ayrıntılı inceleme yapıldı.

Narkotik Tim Polisleri (NTP), Terörle Mücadele (TEM) ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri ile Jandarma ekipleri tarafından yapılan sıkı denetimde,  araçlar durdurularak, sürücülerin ehliyetleri ve belgeleri sorgulandı, araçlar ayrıntılı olarak incelendi.

Öte yandan, pandemi kuralları çerçevesinde araç içinde sürücülerin maske takıp takmadığı kontrol edildi.

Ula Göletine giden araçlardaki vatandaşların HES kodu sorgulanırken, araçta 20 yaş altı, 65 yaş üstü vatandaşın olup olmadığı kontrol edildi. Ayrıca sürekli anonslarla vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen uyarıları yapıldı.

Sürücüler pandemi kuralarına uymaları konusunda uyarılırken, taşıma yapan minibüs ve otobüslerde de maske, mesafe konularına dikkat çekildi.

Bu haber toplam 375 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.