Sıkı denetler devam ediyor

Sıkı denetler devam ediyor
Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Perşembe Pazarı’nda Covid-19 tedbirleri denetimi gerçekleştirdi. Muğla’da kontrollü normalleşme sürecine geçilmesinin ardından denetimler sıklaştırıldı....

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Perşembe Pazarı’nda Covid-19 tedbirleri denetimi gerçekleştirdi. 

Muğla’da kontrollü normalleşme sürecine geçilmesinin ardından denetimler sıklaştırıldı. Bu kapsamda Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Perşembe Pazarı’nda Covid-19 tedbirleri denetimi gerçekleştirdi.

Pazarcı esnafını tek tek dolaşan Kaymakam Yıldız ve Başkan Gümüş, vatandaşlar ile sohbet ederek uyulması gereken kuralları hatırlattı. Ayrıca esnafa hayırlı işler temennisinde bulunuldu.

Kurallara uyulduğunu söyleyen Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, “Genel durum nedir diye bir denetim gerçekleştirdik. Gün boyu denetimler devam edecek. Belediye ekipleri, güvenlik kuvvetleri ayrı ayrı gruplar olarak görev alacaklar. Şimdiye kadar ki gözlemimize göre kurallara uyuluyor” dedi.

Bu haber toplam 233 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.