Sinan Ateş cinayeti iddianamesi kabul edildi

Sinan Ateş cinayeti iddianamesi kabul edildi
Ankara'da 30 Aralık 2022'de silahlı saldırıda hayatını kaybeden Sinan Ateş'in cinayetine ilişkin hazırlanan iddianame, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Olayla ilgili toplam 39 kişi hakkında işlem yapılmıştı. Yurt dışına çıkış yasağı getirilen diğer 17 sanık hakkında ise soruşturma ayrı bir dosya üzerinden devam ediyor.

İddianamede, olayla ilgili 22 şüpheli hakkında tasarlayarak öldürme, öldürmeye teşebbüs, suça azmettirme ve suça yardım etme suçlarından yargılama talebinde bulunuldu. Mahkeme, dava için duruşma günü belirleyecek. Sanıklar, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

SİNAN ATEŞİ CİNAYETİ

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alan Kızılırmak Mahallesi 1456 Sokak'taki İnci Apartmanı'ndan çıktığı sırada motosikletli kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı 30 Aralık 2022'de gerçekleşti.

Sinan Ateş, 30 Aralık 2022'de gerçekleşen silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olayla ilgili tutuklamalar ve söylentiler ise hâlâ devam ediyor. Ateş evli ve iki kız babasıydı

Kaynak:Ajanslar

Bu haber toplam 161 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.