Sınıf Öğretmeninden Farkındalık Dersi

Sınıf Öğretmeninden Farkındalık Dersi
NEVAL ÇOLAK- Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında hayvanları koruma günü etkinliği düzenledi. Birçok ilde okullarda hayvan hakları,...

NEVAL ÇOLAK- Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında hayvanları koruma günü etkinliği düzenledi. Birçok ilde okullarda hayvan hakları, hayvanları koruma ve sahiplenme dersi verildi.

Sınıf Öğretmeninden Farkındalık Dersi

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde Emirbeyazıt İlkokulu sınıf öğretmeni 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında bir ders saatini öğrencilerine hayvan sevgisini aşılamak için ayırdı. Öğrencilerinin sınıfa evcil hayvanlarının getirmelerini isteyen sınıf öğretmeni hayvanları koruma günü adı altında ders verdi.

Emirbeyazıt İlkokulu 2/B sınıf öğretmeni Şaban Erdoğan gerçekleştirdiği farkındalık dersi hakkında; “Emirbeyazıt İlkokulu 2.sınıf öğrencilerimize hayvan sevgisini aşılamak amacıyla 4 Ekim Dünya Hayvanlar Günü nedeniyle sınıfımıza iki öğrencimizin evcil kedileri getirildi. Birinin adı Pero diğerin Jagu. Hayat Bilgisi dersimizde işlediğimiz konuyu pekiştirmek ve hayvan sevgisini aşılamak için sırayla kedileri sevdiler,dokundular ve büyük keyif aldılar. Dünyada sadece insanların değil hayvanlarında yaşam hakkı oldukları konusunda bilgilendirme yaptık. Doğru hareketin hayvanları korumaları, onlara zarar vermemeleri, onları sahiplenmeleri olduğunu anlattım. Her çocuğun bir evcil hayvan edinmesi konusunda öneride bulunuldum. Öğrencilerimin büyük heyecan yaşamasına yol açtı.Çok güzel canlı bir etkinlik oldu.” Dedi.

Bu haber toplam 1049 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.