Sınırsız Eğitim Projesine Muğla Ticaret Borsasından destek

Sınırsız Eğitim Projesine Muğla Ticaret Borsasından destek
Muğla Ticaret Borsası Muğla Sınırsız Eğitim projesine 68 tabletle destek verdi.Uzaktan eğitim sürecinde EBA'ya erişim problemi yaşayan öğrencilerin erişim şartlarının iyileştirilmesi ve eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması...

Muğla Ticaret Borsası Muğla Sınırsız Eğitim projesine 68 tabletle destek verdi.

Uzaktan eğitim sürecinde EBA'ya erişim problemi yaşayan öğrencilerin erişim şartlarının iyileştirilmesi ve eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla Muğla Valiliği himayelerinde, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Sınırsız Eğitim Projesine" Muğla Ticaret Borsası tarafından tablet desteği sağlandı.

Muğla Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleştirilen tablet teslim törenine; İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk ve MTB  Meclis Başkanları Uğur Özen ve Turgay Vesekçi katıldı.

Törende konuşan Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk şu sözleri kaydetti: "Çağımızın bilgi ve teknoloji çağı olması vesilesiyle, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılmak üzere, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin önderliğinde bağışlanan 55 adet tabletin yanında Muğla Ticaret Borsamız adına 13 adet tabletle birlikte toplam 68 tableti, İl Milli Eğitim Müdürümüze takdim ediyoruz. Bu vesileyle gençlerimize, hayırlı olması temennisiyle başarılar diliyorum.”

Muğla Ticaret Borsası Meclis Başkanı Uğur Özen ise, "Pandemi döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilere dokunabilmek amacıyla TOBB olarak böyle bir yardımı planladık. Bunlar Oda ve Borsalarda katkısı olan çiftçinin, esnafın birikimleriyle oluşan hediyelerdir. Bu hediyeleri bütün esnafımız, çiftçimiz ve üreticimiz adına kabul etmenizi ve ihtiyacı olan çocuklarımıza ulaştırmanızı diliyoruz. Şimdiden teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

Muğla Ticaret Borsası Meclis Başkanı Turgay Vesekçi de tabletlerin doğru yerlere ulaştırılacağını ve takdiminden duyduğu memnuniyeti belirtti.

“Muğla Ticaret Borsası Başkanıma ve kıymetli ekibine, değerli katkılarından dolayı şahsım, kurumum ve öğrencilerim adına çok teşekkür ediyorum” diyen İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, "Gerçekten de bu salgın döneminde, 100 yıl sonra dahi anlatılacak olan tarifi mümkün olmayan, hiç kimsenin önceden tecrübe etmediği bir süreci geçirdik. Okulların kapanmasıyla birlikte biz Bakanlığımızın da talimatlarıyla Muğla’da 792 okulumuz var. 152 bin öğrencimizle her evi bir okul yaparak bu süreci yönetmeye gayret ettik. Tabi bu süreçte Valiliğimiz de Muğla’da Sınırsız Eğitim Projesini başlattı. Bu proje kapsamında, Muğla Ticaret Odamız, Muğla Ticaret Borsamız çok büyük duyarlılık göstererek ‘Biz Muğla’nın her türlü sorununda, her türlü krizinde varız.’ dediler. Değerli Meclis Başkanım Uğur beyin de ifade ettiği gibi, bunlar çiftçimizin, esnafımızın değerli katkılarıyla alınan tabletlerdir, dedi. Siz de takdir edersiniz ki bu tabletler, bizim için çok kıymetli ve çok özel. Salgın döneminde, çiftçi ve esnafımız birtakım sıkıntılı günler yaşarken yine de ülkenin çocuklarıyla dertlenerek ‘Mutlu Çocuk Güçlü Türkiye’ dediler. Biz bu emaneti, bugün kendilerinden teslim alıyoruz ve ihtiyaç sahibi evlatlarımıza ulaştıracağız. Sağ olun, var olun.”

Tören, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'nin, "Sınırsız Eğitim Projesine" sunmuş oldukları katkılardan dolayı Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk’e plaket takdimiyle son buldu.

Bu haber toplam 264 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.