Sınırsızlık Meydanı’nda “Trafikte Yaya Önceliği” standı açıldı

Sınırsızlık Meydanı’nda “Trafikte Yaya Önceliği” standı açıldı
 MUHABİR
Muğla’nın Menteşe ilçesinde 04-10 Mayıs “Karayolu Trafik Haftası” kapsamında Sınırsızlık Meydanında İl Emniyet Müdürlüğü’nce “Trafikte Yaya Önceliği” standı açıldı.

Menteşe Sınırsızlık Meydanı’nda Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nce Trafikte yaya önceliği konusunda “Yayalar Kırmızı Çizgimiz” ve “Trafikte Her Yıl Daha İyiye” ve “Hayatla Yarışılmaz” kampanyaları ile ilgili hazırlanan el broşürlerinin, kırmızı düdük, anahtarlık, tişört, şapka, balon ve boyama kitabı gibi promosyon ürünlerinin dağıtımı yapıldı.

Trafik haftası standı Vali Yardımcısı Murat Sarı, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat’ın katılımı ile açıldı.

“Trafikte Yaya Önceliği” konusunda standı ziyaret eden protokol üyeleri, vatandaşlar, öğrenciler ile birlikte ‘Kanka’ polis eşliğinde örnek yaya geçidi kullanımı gerçekleştirildi.

Ziyaretçilere Trafik Hizmetlerinde kullanılan Epilektör Led Işık, El Feneri, Alkolmetre Cihazı, Uyuşturucu Test Kiti, Şeritmetre, Yaka Kamerası tanıtıldı, Trafik Kural ihlali ile ilgili hazırlanan el broşürleri, t-shirt, şapka, kırmızı düdük, anahtarlık, kalem, araç kokusu, balon ve boyama kitabı hediye edildi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.