Siyasette Çirkin Tezgah

Siyasette Çirkin Tezgah
Güzide KASIM - Muğla AK Parti Eski İl Başkanı ve 26. Dönem AK Parti Muğla Milletvekilli olan Nihat Öztürk’ün şans oyunları salonunda çekilmiş görüntüsü...

Güzide KASIM - Muğla AK Parti Eski İl Başkanı ve 26. Dönem AK Parti Muğla Milletvekilli olan Nihat Öztürk’ün şans oyunları salonunda çekilmiş görüntüsü ortaya çıktı. Parti içerisinde yaşanan görüş ayrılıkları “Muğla Ak Parti’de iç hesaplaşma mı yaşanıyor” yada “kendi iç hesaplaşmalarını kurumlar ve makamlar üzerinden mi görünür hale getiriyorlar” sorusunu akıllara getirdi.

  1. Dönem AK Parti Muğla Milletvekilli Öztürk, bir buçuk yıl önce gittiği gezide çekilmiş olan otelin şans oyunları salonundaki görüntülerini ise "kahve içmeye davet edildiğimizde makine başında olan biri yer verdi. Kahve içmek için oraya oturdum. Orada oyun oynamıyor ekrana bakıyorum" şeklinde açıkladı.

İddiaya göre; Nihat Öztürk, Karadeniz gezisi sırasında Gürcistan’a geçti ve Batum kentindeki birşans oyunları salonundaki görüntüler çekildi. Görüntüleri ortaya çıkan Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı eski milletvekili Nihat Öztürk; “Bu parti içi muhalefetin bana hazırladığı bir kumpastır. Bu klasik bir FETÖ taktiğidir. Geçen yıl gerçekleşen bu olayın videosu bizleri ve partimizi yıpratmak için genel merkeze de gönderilmişti. AK Parti'yi yıpratmak isteyen FETÖ'cü zihniyet bir kez daha hortlamıştır. İnsanların yatak odalarına kadar girerek görüntülerini çekip servis eden zihniyet bu gün Batum'da ortaya çıkmıştır.”dedi.

“Parti içi muhalefetin bu kirli tezgahı er geç ayaklarına dolanacaktır”

Görüntüler hakkında açıklama yapan Öztürk; “Geçen yıl arkadaşlarla Karadeniz gezisine gittiğimizde kaldığımız otelde gerçekleşen bir olay. Arkadaşlar lobide "birlikte bir kahve içelim" dediler oturduk içtik hepsi bu kadar. Ondan sonra ayrıldık. Parti içi muhalefetin tamamen masumane bir olayı servis etmesi FETÖ'cülerin kullandığı bir yöntem olarak karşımıza çıktı. Geçen yıl gerçekleşen bu olayın bugün gündeme gelmesi de son derece manidardır. Parti içi muhalefetin bu kirli tezgahı er geç ayaklarına dolanacaktır.”dedi.

Gündeme oturan görüntüler sonrası 26. Dönem AK Parti Muğla Milletvekilli Nihat Öztürk savcılığa "görüntülere erişimin engellenmesi" için başvuruda bulurken, sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bu haber toplam 1400 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.