“Siyasi fırsat eşitliği, olmazsa olmazımız”

“Siyasi fırsat eşitliği, olmazsa olmazımız”
Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman tarafından Menteşe İlçe Başkanlığı’na Av. Naciye Nazan Güler atandı. Güler, “Teşkilatımızı...

Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman tarafından Menteşe İlçe Başkanlığı’na Av. Naciye Nazan Güler atandı. Güler, “Teşkilatımızı kurarken, Atatürk Cumhuriyetimizin ilkelerine bağlı liyakat, şeffaflık ve siyasi fırsat eşitliği olmazsa olmazlarımız olacak” dedi

Neval Çolak Arslan

Gelecek Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçeleri Kurma Yetki Belgesi, Muğla Gelecek Partisi İl Teşkilat Başkanı Eren Karalı tarafından Menteşe ilçe başkanına takdim edildi.

Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman tarafından Menteşe İlçe Başkanlığı’na Av. Naciye Nazan Güler atandı.

“Teşkilatımızı kurarken Atatürk Cumhuriyetimizin ilkelerine bağlı liyakat, şeffaflık ve siyasi fırsat eşitliği olmazsa olmazlarımız olacak” diyen Av. Güler, “Objektif kriterlere önem vereceğiz. Sosyal adaleti sağlayıp sağ ve solu birleştirici bir rol oynayacağız. Partimizde merkez sağdan da sosyal demokratlardan da birçok üyelerimiz mevcuttur. Siyasi yelpazenin içinde odağı vatan, millet sevgisi olan her kesime hitap eden parti programımızla birlikte geleceği birlikte inşaa edeceğiz. Kutsal ve dini değerlerimiz hiçbir partinin uhdesinde değildir. Ülkücü ve Atatürkçü değerlerimiz hiçbir partinin uhdesinde değildir” ifadelerini kullandı.

YÖNETİMDE KADINLARA ÖNCELİK VERİLECEK

Gelecek Partisi’nin hiçbir partinin devamı olmadığının altını çizen Av. Güler, “Sorunları iyi tahlil ederek, çözümleri ürettik. Partimizin yönetiminde kadınlarımıza öncelik verilecek. Pozitif ayrımcılık dışında ayrımcılığa aslan izin vermeyeceğiz. Pozitif ayrımcılık nedir derseniz, yaşlılarımıza Gümüş Stratejisi uygulayacağız. Pandemi sürecinde yaşlılarımız çok fazla ötekileştirildi. Partimizin adından da anlaşılacağı gibi çocuklarımıza insanlık onuruna yakışır bir şekilde yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyoruz. Öğretmenlerin yük olmadığı bir eğitim sistemi planlıyoruz. Yepyeni bir partiyiz, Muğla’mıza ve ülkemize güzel hizmetlerde bulunacağız” dedi.

FETÖ ile mücadelede de kararlı adımlar atılacağını kaydeden Gelecek Partisi Menteşe İlçe Başkanı Av. Naciye Nazan Güler, “Sayın Davutoğlu’nun FETÖ’ye karşı mücadeledeki kararlılığı benim için çok etkileyici olmuştur. İl Başkanımız Selahattin Kayaman’da bu konuda desteklerini ve teşkilat oluşurken de gerekli titizliği gösteriyor” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1373 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.