SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ

SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ
Muğla’daki yangın felaketinde özverili bir şekilde çalışan eczacılara moral yemeği düzenlendi. Yemekte konuşan 32. Muğla Eczacı Odası Başkanı Serkan Tekin, “Siz eczalarımız raflarınız boşalttınız. Biz de o poşetlere...

Muğla’daki yangın felaketinde özverili bir şekilde çalışan eczacılara moral yemeği düzenlendi. Yemekte konuşan 32. Muğla Eczacı Odası Başkanı Serkan Tekin, “Siz eczalarımız raflarınız boşalttınız. Biz de o poşetlere bakmaksızın sahada dağıttık. Sizinle gurur duyuyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Muğla Valisi Orhan Tavlı, “Saygıdeğer eczacılarımızın gönlünün zenginliğine şahit olduk. Bu zenginliği bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Türkiye Eczacılar Birliğine bağlı 32. Muğla Eczacı Odası, Muğla’da meydana gelen orman yangını süresince özverili bir şekilde çalışan eczacılara moral yemeği düzenledi. Rota Steakhouse’daki etkinliğe, Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gençer, Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Türkiye Eczacılar Birliği Başkanı Erdoğan Çolak, 32. Muğla Eczacı Odası Başkanı Serkan Tekin ve Muğla’da yangın süresince çalışan eczacılar katıldı.

RAFLARINIZI BOŞALTTINIZ BİZ DE SAHADA DAĞITTIK

Moral yemeğinde konuşan 32. Muğla Eczacı Odası Başkanı Serkan Tekin, yangın felaketinde gerek ekiplere gerek yöre halkına her türlü desteği veren meslektaşlarına teşekkür etti. Serkan Tekin, “Muğla Valiliği, Emniyet Müdürlüğü, oda başkanlarına koordinede destek olan herkese teşekkür ederiz.  Bizi en çok yoran sosyal medyadaki bilgi kirliliğiydi. Bizi yangınla mücadele yormadı, bizi yoran bilgi kirliliğiydi. Hiçbir şeyimiz eksik değildi, her şey tamdı.  Güzel bir mücadele örneği gösterdik. Bütün sağlık ekipler özverili bir şekilde elinden geleni yaptı. Herkes üzerine düşenin fazlasını yaptı. Hep beraberdik, emniyetle, sağlık ekipleriyle bir güzellik varsa sağlık alanında hiçbir kötü bir şekilde bir şey yaşamadık. Özellikle genel başkanımız hiçbir şeyimizi ikiletmedi. Ona ayrıca teşekkür ediyorum.  Siz eczalarımız raflarınız boşalttınız. Biz de o poşetlere bakmaksızın sahada dağıttık. Sizinle gurur duyuyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Koordinasyonda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

GÖNLÜNÜZÜN ZENGİNLİĞİNE ŞAHİT OLDUK

Muğla Valisi Orhan Tavlı yaptığı konuşmada, pandemiyle mücadelede ve de orman yangınlarıyla mücadelede canla başla çalışan eczacılara teşekkür etti. Vali Tavlı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Pandemi ile mücadele döneminde ve yangın döneminde canla başla çalışan eczacılarımıza teşekkür ediyorum. Bölgemizdeki yangın afetinin yaşanmasında çok değişik faktörler bir arada oldu. Yangın sürecinde, Muğla’mızda hayatını kaybeden vatandaşlarınıza rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Afet sürecinde başta orman teşkilatı çalışanlarıyla, bütün itfaiyecilerimizle ve özellikle Muğlalılara birlikte afetin üstesinden geldik. Bu mücadelede sağlık ekipleri destansı bir mücadele verdi. Başta Muğlalı eczacıları yakinen takip ettim gördüm. Topyekün Muğlalıların yanında oldunuz. Hepinize çok teşekkür ederim. Devletimiz de güçlü özel sektörümüz de güçlü. Saygıdeğer eczacılarımızın gönlünün zenginliğine şahit olduk. Bu zenginliği bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.”

Bu haber toplam 309 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.