Şoförlere bilgilendirme eğitimi

Şoförlere bilgilendirme eğitimi
Bodrum Belediyesi Heredot Kültür merkezinde Bodrum İlçesinde servis taşımacılığı yapan araç sahibi ve şoförlerinin daha dikkatli olmaları ,nasıl davranmaları...

Bodrum Belediyesi Heredot Kültür merkezinde Bodrum İlçesinde servis taşımacılığı yapan araç sahibi ve şoförlerinin daha dikkatli olmaları ,nasıl davranmaları gerektiği öğrenci güvenliği ve trafik güvenliği konularının anlatıldığı bir eğitim toplantısı düzenlendi.

Toplantıya konuşmacı olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü , İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetim Amirliği ,İlçe Jandarma komutanlığı Trafik Denetim Tim leri ve Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı katıldı.

Toplantıda yapılan slayt gösterisi ve konuşmalarda öncelikle öğrenci güvenliği, trafikte seyir güvenliği araçta bulunan personelin kılık kıyafet ve davranışları konusunda bilgiler verildi. Trafik denetim ekipleri bilgilendirmelerinde eğitim öğretim sezonu içinde denetimlerin çok sık uygulanacağı hiçbir eksikliği ve hatayı kabul etmeyecekleri konusu özellikle konuşmalarında vurguladı.

Bodrum Şoförler Odası Hasan Kablı yeni eğitim yılında servis aracı şoför ve sahiplerinin araç kullanırken ve araçta bulunan öğrencilerle ilgili davranış ve hareketleri konusunda bu tür eğitimleri sıklıkla düzenleyeceklerini belirterek toplantıyı düzenleyen kurumlara teşekkür etti.

Bu haber toplam 633 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.