Söğütlü’den sağlık çalışanlarına destek

Söğütlü’den sağlık çalışanlarına destek
Söğütlü Marketler Zinciri sahibi Miraç Cin, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yatağan Devlet Hastanesi’nde görev...

Söğütlü Marketler Zinciri sahibi Miraç Cin, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yatağan Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarının 1 aylık çay kahve ihtiyaçları karşılıyor. Sağlık çalışanları için hazırlanan paketler, hastanelere teslim edildi.

Sinem Karakaya

Coronavirüsle mücadele kapsamında sağlık çalışanlarına destekler ülke genelinde olduğu gibi Muğla’da da gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Söğütlü Marketler Zinciri sahibi Miraç Cin, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yatağan Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarının 1 aylık çay kahve ihtiyaçları karşılıyor. Sağlık çalışanları için hazırlanan paketler, hastanelere teslim edildi.

İnce düşünceleri ve destekleri için Söğütlü Marketler Zinciri sahibi Miraç Cin’e teşekkür eden Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Muğla Şube Başkanı (Sağlık-Sen) Özcan Çiçek, “Son günlerde sosyal medya hesaplarımızdan paylaştığımız sağlık çalışanlarına destek kampanyasına bugün Söğütlü marketleri de katıldı. Yatağan ve Muğla Eğitim Araştırma Hastanesinde çalışan arkadaşlarımızın 1 aylık nöbetler de içebileceği çay ve kahve ihtiyaçlarını karşıladı. Miraç Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Sağlık çalışanları şuan çok stres altında zor bir görev ifa etmektedirler. Bu tür desteklerin sağlık çalışanları üzerinde moral motivasyon sağlamakla beraber desteği yapanların yerli firmalar olması Muğlahalkımızın birliğini beraberliğini göstermektedir” dedi.

Sağlık çalışanlarına destek olmaktan mutlu olduklarını söyleyen Söğütlü Marketler Zinciri sahibi Miraç Cin ise, “ Şu zorlu süreçte sağlıkçılarımız çok şey hak ediyorlar. Gece gündüz demeden özveriyle çalışıyorlar. Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyorlar ailelerini riske alarak. Bizde sağlık çalışanlarımıza destek olmak istedik. Çorbada tuzumuz olsun istedik. Bu süreçte küçükte olsa destek vermek istedik. Önemli olan yanlarına olduğumuzu hissettirebilmek” dedi.

Bu haber toplam 763 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.