Sokağa Çıkamayan Şehit Babasının İhtiyacını Polis Karşıladı

Sokağa Çıkamayan Şehit Babasının İhtiyacını Polis Karşıladı
Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde 76 yaşındaki kronik rahatsızlığı bulunan şehit babası Kazım Alsan'ın market ihtiyacı, Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü...

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde 76 yaşındaki kronik rahatsızlığı bulunan şehit babası Kazım Alsan'ın market ihtiyacı, Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından karşılandı.

Corona virüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara yönelik uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağının ardından, vatandaşların alışveriş ihtiyaçlarının ne şekilde karşılanacağı gündeme geldi. Bu bağlamda Muğla'nın Menteşe İlçesinde ikamet eden Kazım Alsan’ın market ihtiyacını Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri giderdi.

76 yaşında olan ve kronik rahatsızlığı bulunan aynı zamanda da şehit babası olan Kazım Alsan, polis ekiplerini kapısında görünce duygu dolu anlar yaşadı.

Market ihtiyaçları karşılan Kazım Alsan polislere teşekkür ederek şunları söyledi; “Ben 76 yaşındayım ve kronik rahatsızlığım bulunmakta. Dışarı çıkma yasağı getirildiğinden dolayı kendim de emekli polis memuru olduğumdan meslektaşlarımdan yardım istedim. Sağolsunlar kısa süre içerisinde market ihtiyaçlarımı karşıladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum.”

Öte yandan Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gün içerisinde sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara benzer yardımların yapıldığı öğrenildi.

Bu haber toplam 460 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.