Sokak hayvanları yararına kermes

Sokak hayvanları yararına kermes
Milas’ta sokak hayvanlarının beslenme, barınma ve tedavi gibi ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla gönüllüler tarafından kermes düzenlendi. Milas Şehir Parkı’nda gerçekleşen kermese hayvan severler yoğun ilgi gösterdi....

Milas’ta sokak hayvanlarının beslenme, barınma ve tedavi gibi ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla gönüllüler tarafından kermes düzenlendi. Milas Şehir Parkı’nda gerçekleşen kermese hayvan severler yoğun ilgi gösterdi. Alana gelen vatandaşlara, sokak hayvanları ile ilgili bilgilendirmeler de yapıldı.

Kermes alanında sokak hayvanlarının ihtiyaçlarının giderilmesi için satışa çıkarılan kek, börek ve meşrubat ürünleri; gönüllüler ve sponsorlar tarafından üretildi.

Kermes gönüllüsü Meliha Tekin, sokak hayvanlarının beslenme, barınma ve tedavi gibi ihtiyaçlarının karşılanmasında vatandaşların duyarlı olması gerektiğini belirterek, hayvanlar için farkındalık oluşturmayı istediklerini söyledi. Tekin ayrıca, Milas’ta ve tüm yurt genelinde artan hava sıcaklıkları nedeniyle tüm vatandaşların evlerinin önüne bir kap su ve biraz mama bırakmanın ‘hayat kurtarıcı’ olduğunun altını çizdi.

Bu haber toplam 436 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.