Sokak lambaları gece gündüz yanıyor

Sokak lambaları  gece gündüz yanıyor
Milas’ın İsmetpaşa, Cumhuriyet, Emek mahalleleri ve ilçe genelinde bulunan sokak lambaları, bir süredir gündür gece gündüz yanıyor.Milas’ın İsmetpaşa, Cumhuriyet, Emek mahalleleri ve ilçe genelinde bulunan sokak lambaları,...

Milas’ın İsmetpaşa, Cumhuriyet, Emek mahalleleri ve ilçe genelinde bulunan sokak lambaları, bir süredir gündür gece gündüz yanıyor.

Milas’ın İsmetpaşa, Cumhuriyet, Emek mahalleleri ve ilçe genelinde bulunan sokak lambaları, bir süredir gündür gece gündüz yanıyor. Çevre sakinleri, lambaların gündüz vakti yanmaya devam ettiğini söyledi. Milas’ta bir süredir yanan sokak lambaları tepkilere neden oldu.

Sokak lambaları gece gündüz yanmaya başladı. İsmetpaşa, Cumhuriyet, Emek mahallelerinde yaşayan sakinler, gece gündüz yanan sokak lambalarının durumuyla ilgili yetkililerden yardım istediler.

Mahalle sakinleri, bir süredir gece ve gündüz aralıksız yanan sokak lambalarıyla ilgili olarak şunları kaydettiler: “Milas’ın İsmetpaşa, Cumhuriyet, Emek mahalleleri ve ilçe genelinde bulunan sokak lambaları, bir süredir aralıksız gece gündüz yanıyor. Elektrikler sürekli yanıyor. Ciddi anlamda israf söz konusu. Keza bu bizim faturalarımıza yansıyacak. Yetkililerden, durumu bir an önce çözmelerini bekliyoruz. Bir an önce bu israf sona ermeli, sağduyuya davet ediyoruz.”

Bu haber toplam 417 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.