Sol Parti Muğla İl Yönetimi: “Yöneticilerin güvenliği sağlanmalı”

Sol Parti Muğla İl Yönetimi:  “Yöneticilerin güvenliği sağlanmalı”
Datça Belediye binasında Sol Parti İlçe Başkanlığı’na ve İlçe Yönetimine 14 Ekim 2020 tarihinde yapılan saldırıya ilişkin Sol Parti Muğla İl Yönetimi...

Datça Belediye binasında Sol Parti İlçe Başkanlığı’na ve İlçe Yönetimine 14 Ekim 2020 tarihinde yapılan saldırıya ilişkin Sol Parti Muğla İl Yönetimi tarafından açıklama yapıldı. Yapılan şiddetin kınandığı açıklamada, Belediye binasında gerçekleşen saldırıda yöneticilerin güvenliğinin sağlanması gerektiği belirtildi.

Neval Çolak Arslan

Datça’da bir süredir köy yerleşim ve gelişim alanları olarak kabul edilen alanlarda, gündemde olan yapılaşma ile ilgili dile getiren Sol Parti İlçe Başkanlığı’na ve İlçe Yönetimine, 14 Ekim 2020 tarihinde, kendilerine İnşaatçı diyen ve aralarında çeşitli siyasi partilerden kişilerin oluşturduğu grup tarafından saldırıya uğradı.

Datça Belediye binasında Sol Parti İlçe Başkanlığı’na ve İlçe Yönetimine yapılan saldırıya ilişkin Sol Parti Muğla İl Yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Öncelikle olayı kınıyoruz. Belediye binasında gerçekleşen saldırıda yöneticilerimizin güvenliği sağlanmalıydı. Belediyeyi yurttaşları bu tür saldırılardan koruyacak önlemleri almaya davet ediyoruz. Şu bilinmelidir ki, Parti olarak görüşlerimizi her ortam ve her durumda söylemeye devam edeceğiz. Muğla ili ve Datça ilçesindeki siyasi partileri ve demokratik kitle örgütlerini olayı kınamaya ve bir daha böyle olayların yaşanmaması için gerekli duyarlılığın sağlanması için çabaya davet ediyoruz. Saldırı olayına karışan, olayın tarafıymış gibi davranan bir siyasi partinin belediye meclisi üyesini kınıyoruz.  Datça’mıza yakışan sorunların demokratik bir ortamda tartışılıp, çözülmesidir.”

Bu haber toplam 637 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.