Son anda ölümün kıyısından alındı

Son anda ölümün kıyısından alındı
Muğla Milas’ta psikolojik sorunları bulunan bir genç, apartmanın çatı katına çıkarak atlamak istedi. Uzun bir uğraşın sonunda genç, polis tarafından...

Muğla Milas’ta psikolojik sorunları bulunan bir genç, apartmanın çatı katına çıkarak atlamak istedi. Uzun bir uğraşın sonunda genç, polis tarafından ölümün kıyısından son anda alındı.

Milas’ta Hisarbaşı Mahallesi’nde meydana gelen intihar girişimi yürekleri ağza getirdi. Mahalledeki bir aparmanın çatı katına çıkan O.K. isimli genç, kendisini boşluğa bırakacağını söyleyerek bağırmaya başladı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis, zabıta, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, apartmanın çatı katına çıkarak genci ikna etmek için uzun bir uğraş verdi. Ancak yanına kimseyi yaklaştırmayan O.K., kendini boşluğa bırakacağını söyleyince ekipler apartmanın önünde branda açtı.

Polis, zabıta ve itfaiye ekipleri tarafından açılan branda, intihar girişimi boyunca gergin tutuldu. Bu sırada 112 Acil Servis Ekipleri de hazır bulundu.

Polis daha sonra gencin bir arkadaşıyla konuşarak, O.K’yi ikna etmesini istedi. Arkadaşını yanına kabul eden O.K., bir süre sohbet etti. Zaman zaman apartmanın çatısından bir ayağını aşağıya bırakan genç, çevredekilere korku dolu anlar yaşattı. Bu sırada dikkati dağılan genç, arkadaşı tarafından sıkı bir şekilde yakalanarak ölümün kıyısından alındı. Bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen genç, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. İntihar girişiminde bulunan gencin tedavinsinin ardından ifade işlemleri için polis merkezine götürüleceği bildirildi.

Bu haber toplam 727 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.