Sönmeyen Işık, Uğur Mumcu

Sönmeyen Işık, Uğur Mumcu
Gazeteci Yazar Uğur Mumcu öldürülüşünün 25. Yılında Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen ve Fotoğraf Sanatçısı Gürsel Gökçe’nin fotoğraflarının sergileneceği ‘Sönmeyen Işık Uğur Mumcu’ etkinliğiyle anılacak.Zihni...

Gazeteci Yazar Uğur Mumcu öldürülüşünün 25. Yılında Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen ve Fotoğraf Sanatçısı Gürsel Gökçe’nin fotoğraflarının sergileneceği ‘Sönmeyen Işık Uğur Mumcu’ etkinliğiyle anılacak.

Zihni Derin Alışveriş Merkezindeki Menteşe Belediyesi Sanat Galerisinde 23 Ocak Salı Günü Saat 17.00’de açılacak sergide,Fotoğraf Sanatçısı Gürsel Gökçe’nin objektifinden kareler, sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Uğur Mumcu gazetecilik mesleğine yön veren, çağdaş, laik ve ilkeli bir gazeteciydi. Araştırmacı ruhu ve bağımsız kalemiyle yazdığı aydınlık ve demokratik fikirleri halen gazetecilik mesleğine ve genç nesillere örnek olmaktadır. Etkinliğimiz ile Mumcu’yu anıyor, anlıyor ve fikirlerini yaşatmaya devam ediyoruz.” dedi.

‘‘Sönmeyen Işık Uğur Mumcu’ sergisi 31 Ocak tarihine kadar açık kalacak.

Bu haber toplam 905 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.