Sonsuzluğa Kelepçe Taktılar

Sonsuzluğa Kelepçe Taktılar
Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Özge Otlu ile İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Mahmut Ağırbaş dünya evine girdi. Gerçekleşen...

Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Özge Otlu ile İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Mahmut Ağırbaş dünya evine girdi. Gerçekleşen nikâh töreninde Menteşe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz çifte sembolik olarak kelepçe taktı.

Neval ÇOLAK

Sonsuzluğa Kelepçe Taktılar

Muğla'nın Menteşe İlçesinde kıyılan nikâhla, polis memuru Özge Otlu ve Mahmut Ağırbaş evliliğe adım attı. Genç çifttin nikâh töreninde Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve Menteşe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz şahitlik yaptı. Aile cüzdanını Özge Otlu’ya teslim eden Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu; “Yuvayı yapan dişi kuştur. Bu yüzden evlilik cüzdanını güzel kızımıza takdim ediyorum. Çiftimize bir ömür boyu birliktelik ve mutluluklar diyorum” dedi.

Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ise kıyılan nikâhın ardından ömür boyu birliktelik adına polis çifte sembolik kelepçe taktı. Nikâh töreni fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bu haber toplam 1184 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.