Sosyal Hizmetler’de görev değişikliği yapıldı

Sosyal Hizmetler’de görev değişikliği yapıldı
Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Huzurevleri, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezleri ve Sosyal Hizmetler Merkezinde görev...

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Huzurevleri, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezleri ve Sosyal Hizmetler Merkezinde görev değişimleri yapıldı.

Sinem Korkmaz

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Huzurevleri, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezleri ve Sosyal Hizmetler Merkezinde 10 kişinin görev değişimleri yapıldı.

Bu kapsamda Fevzi Koyuncuoğlu SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzur Evine Müdür olarak, Tuğba Baki Muğla Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğüne Müdür Vekili olarak, Hamide Karasanoğlu Menteşe şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğüne Müdür Vekili olarak, Muazzez Köse Bodrum Sosyal Hizmetler Merkezine Müdürü Vekili olarak, Bahar Ünlü Muğla Abide H. Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine Müdür Vekili olarak, Melek Melis Birkandan Fethiye Ali Hilmi Değerli Kadın Konuk Evine Müdür Vekili olarak, Ferhat Güler Milas M. Önal Karadeveci Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezine Müdür Vekili olarak, Özay Bulut SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzur Evine Müdür Vekili olarak, Beyhan Güler Muğla Abide H. Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine Müdür Yardımcısı Vekili olarak ve Mehmet Okçu Muğla Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezine Müdür Yardımcısı Vekili olarak getirildi.

Bu haber toplam 2744 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.