Sosyal Hizmetler’den Enes’in ailesine ziyaret

Sosyal Hizmetler’den Enes’in ailesine ziyaret
Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Seda Cesur, Muğla’nın Marmaris ilçesinde vatani görevini yaparak, terhis olduğu gün,...

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Seda Cesur, Muğla’nın Marmaris ilçesinde vatani görevini yaparak, terhis olduğu gün, serinlemek amacıyla girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren Enes Özgür Demir’in ailesini ziyaret etti.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 18 Ağustos 2020 Salı günü vatani görevini tamamlayarak, terhis olduktan sonra serinlemek amacıyla girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirerek boynu kırılan ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren Enes Özgür Demir’in ailesini Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Seda Cesur ziyaret etti.

Ordu’dan oğulları için Muğla’ya gelen ve bir apart odasında kalan aileden, Enes Özgür Demir’in sağlık durumu hakkında bilgi alan Cesur, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik’ in selam ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Cesur, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak üzüntülü ailenin her zaman yanlarında olduklarını, yaşadıkları süreçle ilgili olarak da psikososyal destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Bu haber toplam 1079 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.