söz komisyonda

söz komisyonda
Muğla Belediyesi Meclisi, yeni yapılacak hastane için, imar planında değişiklik yapmak üzere olağanüstü toplandı. Geçtiğimiz günlerde Muğla Belediyesi...

Muğla Belediyesi Meclisi, yeni yapılacak hastane için, imar planında değişiklik yapmak üzere olağanüstü toplandı. 

Geçtiğimiz günlerde Muğla Belediyesi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Toplantı Salonunda, tarafların ve meslek odalarının katılımı ile gerçekleşen toplantıda, hastane projesi Mimar Nimet Aydın tarafından tanıtılmıştı. Muğla Belediyesi Meclisi, hastane yapımına hız kazandırmak için, inşaata başlamak üzere seçilen alanda imar planı değişikliği yapmak için tek gündem maddesi ile olağanüstü toplandı. 

Toplantıda Hastane alanı ile ilgili görüşlerini açıklayan Belediye Başkanı Osman Gürün;  “Her konuda Muğla’ya katkı sağlayacak bir proje. Sunumdan hepimiz tüm arkadaşlar tatmin olmuş olarak çıktık. Burada en büyük sorun ulaşımla ilgili sorundur. Mevcut üniversiteye giriş köprüsünün bu trafiği kaldırabilecek gibi görünmüyor. Bu alanda da çalışma yapılmasını istedik. Bizler bu bölgenin yani 600 dönümlük alanın sağlık kompleksi haline gelmesini bekliyoruz.” dedi.Başkan Gürün’ün konuşmasının ardından imar değişikliğinin imar komisyonuna sevk edilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Bu haber toplam 562 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.