“Sözde soykırım ifadesini şiddetle kınıyoruz”

“Sözde soykırım ifadesini şiddetle kınıyoruz”
Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, ABD Başkanı Biden’in 1915 olayları için soykırım ifadesini kullanmasına tepki gösterdi.Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman yazılı bir açıklama yaparak...

Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, ABD Başkanı Biden’in 1915 olayları için soykırım ifadesini kullanmasına tepki gösterdi.

Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman yazılı bir açıklama yaparak A.B.D. Başkanı Biden’in 1915 olayları için soykırım ifadesini kullanmasına tepki gösterdi.  Kayaman yaptığı açıklamada, “Biden’in ermeni iftiralarını soykırım olarak kabul etmesi Türk milletine yönelik ağır bir suçlamadır, kabul edilemez” diye ifade etti.

Kayaman yaptığı açıklamanın devamında, ”Türk Amerikan ilişkileri üzerinde değil. Ortadoğuda, bölgede oluşması beklenen istikrar, barış ve her türlü iş birliğine zarar vereceği açıktır.  A.B.D. temsilciler meclisinin böyle bir hüküm verme yetkileri yoktur. Biden’in böyle bir açıklama yapmış olması NATODA ortak olduğumuz müttefikimiz Türk ve Türkiye düşmanlığı yapmaktır. Sözde soykırım ifadesini şiddetle kınıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 241 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.