Spor aletlerinin kurulumu tamamlandı

Spor aletlerinin kurulumu tamamlandı
Milas Belediyesi tarafından yurttaşların spor yapabilmesi adına spor aletlerinin kurulumu tamamlandı.Belediye ekipleri, spor yapmak isteyen vatandaşların talebi üzerine daha önce var olan spor aletlerini yeniledi ve yeni aletlerin kurulum...

Milas Belediyesi tarafından yurttaşların spor yapabilmesi adına spor aletlerinin kurulumu tamamlandı.

Belediye ekipleri, spor yapmak isteyen vatandaşların talebi üzerine daha önce var olan spor aletlerini yeniledi ve yeni aletlerin kurulum işlemlerini tamamladı. Şenköy Mahallesi ve Bafa Mahallesi Namık Kemal Caddesi’nde bulunan park alanlarında Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park Bahçeler Birimi tarafından yapımı gerçekleştirilen spor aletleriyle birlikte, yurttaşların sağlıklı bir şekilde spor yapması  hedefleniyor.

“Yurttaşlardan Teşekkür”

Yeni kurulan spor aletlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken Milas Belediyesi ekiplerine bu çalışma için teşekkür edildi. Konu ile ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Yurttaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışma programımızı şekillendiriyoruz. Özellikle pandemi döneminde sağlıklı yaşamın ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk. Bu kapsamda Şenköy Mahallemiz ve Bafa Mahallemizde yeni spor aletlerimizin kurulumunu tamamladık. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Bu haber toplam 297 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.