Spor Panosu İlgi Görüyor

Spor Panosu İlgi Görüyor
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce yenilenen duyuru panosu, sportif etkinlikler takvimi hakkında kamuoyunu bilgilendiriyor. Muğla’nın Menteşe...

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce yenilenen duyuru panosu, sportif etkinlikler takvimi hakkında kamuoyunu bilgilendiriyor. Muğla’nın Menteşe İlçesi Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önüne konulan panoda, yapılacak etkinlikler ve spor faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme ve duyurular yer alıyor.

Sinem Korkmaz

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yenilenen ve Muğla Atatürk Kapalı Salonu önünde bulunan panoda, sportif etkinlik ve faaliyetler ile haftanın spor müsabakalarına ait fikstürler yer alıyor. Spor ile ilgili birçok duyurunun yer aldığı pano, vatandaşların ilgisini çekiyor.

Muğlalıların yapılan tüm etkinliklerden haberdar olmasını istediklerini dile getiren Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Gençlik Merkezlerimiz, spor tesislerimiz ve yurt hizmetlerimizle gençlerimize hizmet vermekten onur duymaktayız. İl Müdürlüğümüz tarafından yapılan tüm spor faaliyetlerinin, Gençlik Merkezleri etkinliklerimizin ve Muğla halkımızın etkinliklerimizden haberdar olmaları için duyuru panosunu yenileyerek hizmete sunduk. İçinde görsellerin olduğu, duyuru afişlerinin ve haftalık maç programlarının olduğu bölümleriyle duyuru panomuz faaliyetlerimize katılımı arttırma amacı taşımaktadır. Turizm de bir marka kent olan ilimizin spor organizasyonlarında da marka kent olması yönünde çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Son bir yıl içinde tüm ilçelerimizde bakım onarım ve yeni tesislerin yapımıyla ilgili hamle başlattık. Çok şükür sonuçlarını da aldık ve almaya devam ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak ilimizde yurt yatırımları, spor tesisleri ve Gençlik Merkezleri yatırımları hızla devam etmektedir. Muğla’da gençlerimizin daha iyi imkanlara kavuşması ve sporumuzun gelişmesi için tüm ekibimizle gayretle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 882 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.