Sporcular milli takım için ter dökecek

Sporcular milli takım için ter dökecek
Ege Yıldızları Kadın Hokey takımı sporcuları 1-9 Nisan 2021 Alanya yapılacak olan milli takım kampında, milli takım için ter dökecekler.Ege Yıldızları Kadın Hokey takımı sporcuları 1-9 Nisan 2021 Alanya yapılacak olan milli...

Ege Yıldızları Kadın Hokey takımı sporcuları 1-9 Nisan 2021 Alanya yapılacak olan milli takım kampında, milli takım için ter dökecekler.

Ege Yıldızları Kadın Hokey takımı sporcuları 1-9 Nisan 2021 Alanya yapılacak olan milli takım kampında, milli takım için ter dökecekler. Nisan ayı içerisinde iki önemli ligde mücadele edecek Ege Yıldızları Kadın Hokey takımı sporcuları, aynı zamanda milli kampta olacak.

Ege Yıldızları Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada 1-9 Nisan 2021 tarihinde sporcuların Alanya'daki milli takıma kampında milli takım için ter dökecekleri belirtilirken 12-16 Nisan 2021 tarihinde kulübün 16 yaşaltı takımı Türkiye Kadınlar U16 Hokey Süper Ligi müsabakaları için Osmaniye'ye hareket edecekleri belirtildi. Nisan ayının son haftasında ise Kadın Süper Lig takımının Türkiye Kadınlar Açık Alan Hokeyi Süper Ligi müsabakası için Gaziantep'te olacağı bildirildi.

Bu haber toplam 342 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.