Sporculardan Ömer İlman’a ziyaret

Sporculardan Ömer İlman’a ziyaret
Türkiye Kickboks Federasyonu tarafından Antalya ilinde düzenlenen 2 bin sporcu 26 ülke ve 250 kulübün katıldığı Turkish Open European Cup müsabakasında Muğla ilini temsilen yarışmaya katılan sporcular Gençlik Spor İl Müdürü...

Türkiye Kickboks Federasyonu tarafından Antalya ilinde düzenlenen 2 bin sporcu 26 ülke ve 250 kulübün katıldığı Turkish Open European Cup müsabakasında Muğla ilini temsilen yarışmaya katılan sporcular Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Kickboks Federasyonu tarafından Antalya ilinde düzenlen Turkish Open European Cup müsabakasında, Muğla ilini temsilen yarışmaya katılan sporcular Yasenem Nur Boğa, Diar Zhamalbekov ve İsmet Enes Yetim ve Antrenör Can Yaşar Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı makamında ziyaret etti.

Antrenör Can Yaşar sporcularının aldığı dereceler hakkında, Yasenem Nur Boğa’nın Büyük bayan 65 kilogramda  KL Avrupa kupası 2. , Büyük bayan 65 kg LC Avrupa kupası 3’üncüsü, Diar Zhamalbekov’un Büyük erkek 79 kilogramda Avrupa kupası 3’üncüsü , İsmet Enes Yetim’in ise Genç erkek 54 kilogramda Avrupa kupası 3’üncüsü olduğunu kaydetti.

Sporcuların başarılarının devamını dileyen ve kendilerini tebrik eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Antalya’da yapılan Turkish Open European Cup Müsabakalarına ilimizden katılan sporcularımızdan üçü dört madalya alarak ilimizi en iyi şekilde temsil ettiler. Bizleri çok mutlu ettiler. Biz kendilerine çok güzel bir çalışma ortamı sağladık. Atatürk stadı altında bulunan antrenman salonlarımızın tribün üstünden akan su ve nem sorunları giderilerek salonların bakım ve onarımları yapılıp hizmete sunuldu. Kick Boks sporcularımız içinde burada çalışma imkanları sağladık. Gençlerimize ve sporcularımıza imkanlar verilince güzel sonuçları ortaya çıkıyor. Bu vesile ile dereceye giren Sporcularımızı ve Antrenörlerini bugün İl Müdürlüğü’müzde misafir ettik. Sporcularımız için devletimizin destekleri artarak devam edecektir” dedi.

Ziyarette, İl Müdürü İlman sporculara 48 numaralı milli forma ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Bu haber toplam 307 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.