Su sıkıntısı yaşanmayacak

Su sıkıntısı yaşanmayacak
Muğla Büyükşehir Belediyesi, su sıkıntısı yaşayan mahallelerin su problemlerinin çözümü için yoğun mesai harcıyor. İçme suyu yatırımlarına hız...

Muğla Büyükşehir Belediyesi, su sıkıntısı yaşayan mahallelerin su problemlerinin çözümü için yoğun mesai harcıyor. İçme suyu yatırımlarına hız veren Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında uzun süredir yaz aylarında su sıkıntısı yaşayan Menteşe ilçesi Paşapınarı Mahallesi’nin su sıkıntısını ortadan kaldırdı.

Yaz aylarında suyun yetersiz gelmesi nedeniyle susuzluk yaşayan Paşapınarı Mahallesinin su sıkıntısına çözüm bulmak için incelemelerde bulunan MUSKİ ekipleri, Tınaz yolu üzerindeki bölgede başlattığı içme suyu hat yenileme çalışmasını tamamladı. Öncelikle hattın çok eski olması nedeniyle boru çaplarının yetersiz kaldığını gören MUSKİ ekipleri, mahalleyi besleyen su hattının boru çaplarını da genişleterek Paşapınarı mahallesinin yaşadığı su sıkıntısını ortadan kaldırdı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Paşapınarı mahallesi uzun yıllardır yaz aylarında su sıkıntısı çekiyordu. Ekipler mahallenin hem içme suyu hattını yeniledi hem de küçük çapta olan boruları büyük çapta borularda değiştirdi. Çalışmaların tamamlanmasından itibaren yaz aylarında Paşapınarı mahallesi sakinleri susuzluk yaşamayacak. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da su sıkıntısı yaşayan mahallelerimizin sorunlarını çözmeye devam edeceğiz” denildi.

Bu haber toplam 687 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.