SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFLERİ TEMSİLCİLERİ KÖYCEĞİZ'DE BULUŞTU

SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFLERİ TEMSİLCİLERİ KÖYCEĞİZ'DE BULUŞTU
Muğla'da su ürünleri istihsali yapan kooperatif temsilcileri Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi (DALKO) ev sahipliğinde Köyceğiz'de toplandı. Çandır Mahallesi'deki Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi'nin tesislerini gezen katılımcılar...

Muğla'da su ürünleri istihsali yapan kooperatif temsilcileri Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi (DALKO) ev sahipliğinde Köyceğiz'de toplandı. Çandır Mahallesi'deki Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi'nin tesislerini gezen katılımcılar ardından Dalyan Kanalı'nda tekne turuna katıldı.

Muğla'da su ürünleri istihsali yapan kooperatif temsilcileri Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi (DALKO) ev sahipliğinde Köyceğiz'de toplandı.

Çandır Mahallesi'deki Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi'nin tesislerini gezen katılımcılar ardından Dalyan Kanalı'nda tekne turuna katıldı.

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, kooperatif tesislerindeki incelemesinin ardından yaptığı açıklamada, yaklaşık 500 ortaklı DALKO'nun, Muğla'da ve ülkede kooperatiflerin ortak üretimine rol modellik yapabilecek bir başarı öyküsü barındırdığını söyledi.

DALKO'nun başarısını Muğla'da faaliyet gösteren yaklaşık 30 su ürünleri kooperatifleriyle de paylaşmak istediklerini belirten Saylak, "Burada amacımız bu başarı modelini diğer kooperatiflerimizin de görerek, birlikte ortak davranarak neler üretebiliriz, varsa sorunları nasıl aşabiliriz noktasında bir araya geldik. Katılımcılar buradaki çalışmalardan son derece mutlu oldular." dedi.

DALKO Başkanı Arif Yalılı ise kooperatifin bilgi ve birikimlerini diğer kooperatiflerle paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kooperatiflerin birbirine destek olup daha da ileriye gitmesini amaçladıklarını vurgulayan Yalılı, "DALKO olarak Türkiye'de en iyi su ürünleri kooperatifiyiz. Bu tecrübelerimizi paylaşmaktan ve böyle bir çalışmaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 726 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.