Suç makineleri polisden kaçamadı

Suç makineleri polisden kaçamadı
Köyceğiz’de, polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan 2’si cezaevi firarisi, 3 kişi yakalandı.Edinilen bilgiye göre; Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ula ilçesine bağlı Gökova Mahallesinde bir polis memurunun evindeki...

Köyceğiz’de, polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan 2’si cezaevi firarisi, 3 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ula ilçesine bağlı Gökova Mahallesinde bir polis memurunun evindeki hırsızlık olayına karıştığından şüphelenilen şahısların bordo renkli bir araçla Köyceğiz istikametine kaçtıkları ihbarı üzerine Muğla-Fethiye karayolu üzerinde güvenlik önemli aldı.

Polislerin dur ihtarına uymayan araç Ortaca istikametine kaçtı. Karayolları Müdürlüğü önünde yol ekiplerce trafiğe kapatılarak araç durduruldu.

Aracın durulması üzerine şüpheli şahıslar yaya olarak kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacanın ardından 40 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi A.T., 15 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi İ.K. ve 32 ayrı suçtan kaydı bulunan U.N. isimli şahıslar kıskıvrak yakalandı.

Şahısların üzerinde ve kullandıkları araçta yapılan aramada Gökova Mahallesinde polis memurunun evindeki hırsızlık olayında bahse konu olan ziynet eşyaları ve paralar ele geçirildi.

Muğla’da çeşitli hırsızlık olaylarının şüphelisi olarak uzun zamandır arandıkları öğrenilen şahıslar, Ula İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

Bu haber toplam 1684 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.