Suç örgüt üyeleri suikast silahıyla yakalandı

Suç örgüt üyeleri suikast silahıyla yakalandı
Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada, suikast silahı ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişinin Şahinler Suç Örgütü olarak bilinen yapıyla...

Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada, suikast silahı ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişinin Şahinler Suç Örgütü olarak bilinen yapıyla bağlantıları olduğu tespit edildi.

Muğla’nın Milas ilçesinde, Milas KOM Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen çalışmada suikast silahı, tabanca ve şarjörle yakalanan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine yaptığı çalışmada, 34 TC 3282 plakalı otomobili durdurarak arama yaptı. Aramada otomobilde ruhsatsız tabanca, kalem silah ve bu silahlara ait fişekler ele geçirilirken araçtaki M.K, M.T ve S.Y gözaltına alındı. M.K’nın emekli polis olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin Sedat Şahin isimli suç örgütüyle bağlantılarının bulunduğunun tespit edildiği ileri sürüldü.

Şüphelilerin sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Bu haber toplam 295 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.