ŞÜKRÜ AYYILDIZ’DAN AŞILAMA AÇIKLAMASI

ŞÜKRÜ AYYILDIZ’DAN AŞILAMA AÇIKLAMASI
Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şükrü Ayyıldız, Coronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında başlatılan aşılama uygulamasında sağlanan başarı ile ilgili yazılı basın açıklamsı yayımladı....

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şükrü Ayyıldız, Coronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında başlatılan aşılama uygulamasında sağlanan başarı ile ilgili yazılı basın açıklamsı yayımladı. Muğla’nın mavi renge ulaşan ilk il olmasına değinen Ayyıldız, “Muğla’nın ve ilçelerinin hem yerli hem de yabancı turistlere tanıtımında çok büyük katkısı olmuştur” dedi.

Muğla, Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan aşılama haritasında mavi renge ulaşan ilk il oldu. Şükrü Ayyıldız, “Muğla’nın ve ilçelerinin hem yerli hem de yabancı turistlere tanıtımında çok büyük katkısı olmuştur” dedi.

Muğla ESOB Başkanı Şükrü Ayyıldız tarafından yayımlanan yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Vali Orhan Tavlı’nın Covid-19 salgını hastalığı ile ilgili ilimizdeki yoğun faaliyetlerin ve oda başkanlarına vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda etkin mücadelenin neticesinde Muğla’nın mavi renk olmasını sağladı.

Türkiye’ye ve tüm dünyaya güvenilir il olduğunu vurgulayarak bir nevi turizm elçiliği yaparak Muğlamızın ve ilçelerinin, hem yerli hem de yabancı turistlere tanıtımıyla beraber çok büyük katkısı olmuştur. Bu vesile ile Sayın Valimiz Orhan Tavlı’ya ve ekibine esnaf ve sanatkarlarımız adına teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Ayrıca aşı yapılmasında esnaf ve sanatkarlarımızı, araç sahibi şoför esnaflarımızı ve halkımızı ikna eden Oda Başkanlarıma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cefakarca çalışan tüm sağlık ekiplerine de ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.”

Bu haber toplam 1012 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.