Sulama Problemleri Masaya Yatırıldı

Sulama Problemleri Masaya Yatırıldı
Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, Aydın DSİ 21. Bölge Müdür Yardımcısı, Muğla DSİ 213. Şube Müdürü ve Seydikemer, Bodrum ve Milas Ziraat...

Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, Aydın DSİ 21. Bölge Müdür Yardımcısı, Muğla DSİ 213. Şube Müdürü ve Seydikemer, Bodrum ve Milas Ziraat Odası Başkanları, Sulama Birliği Başkanları ve muhtarlar  bir araya gelerek bölgenin sulama suyu durumunu masaya yatırdılar.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Aydın DSİ 21. Bölge Müdür Yardımcısı Cengiz Köse, Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, Muğla DSİ 213. Şube Müdürü Mehmet İskender, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Bodrum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç, Sulama Birlik Başkanları ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda Ziraat Odaları Başkanları ve muhtarlar taleplerini dile getirdi. Bölge Müdürü Cengiz Köse ve 213. Şube Müdürü Mehmet İskender, mahallelerin problemlerini tek tek dinledi. Sulama kanalları, sulama kuyuları, baraj ve göletler ile ilgili resmi uygulamaların olduğunu ve bu uygulamaları çiğneyemeyeceklerini dile getirerek, genel olarak değerlendirme yaptılar.

Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak; “Biz hep birlikte bir aileyiz. Bu şekilde birbirimize destek olmaya devam etmeli ve sık sık bir araya gelerek bu tür toplantıları gerçekleştirip sorunları gidermeye yönelik adımlar atmalıyız" dedi.

Bu haber toplam 341 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.