SÜLEYMAN ŞAH GÖKCAN İÇİN MEVLİD OKUTULDU

SÜLEYMAN ŞAH GÖKCAN İÇİN MEVLİD OKUTULDU
Geçen yıl Coronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın eşi Süleyman Şah Gökcan için Öğretmenevinde Mevlid okutuldu.Şah Medya’nın kurucusu Süleyman Şah Gökcan, geçen yıl Coronavirüs...

Geçen yıl Coronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın eşi Süleyman Şah Gökcan için Öğretmenevinde Mevlid okutuldu.

Şah Medya’nın kurucusu Süleyman Şah Gökcan, geçen yıl Coronavirüs tedavisi gördüğü Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde akciğer ve kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetmişti.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, hayatını kaybeden eşi Süleyman Şah Gökcan için Mevlid okuttu.

Öğretmenevinde yapılan yemekli mevlid programına Muğla Valisi Orhan Tavlı, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri, STK’lar ve sevenleri katıldı.

Yelda Erol Gökcan, “Kıymetlimiz, evimizin direği, Muğla’nın Şah Babası,  Rahmetli Eşim Süleyman Şah Gökcan’ı vefatının birinci yılı nedeniyle yaptığımız mevlitle andık. Ruhuna fatihalar gönderdik. Mevlide katılım sağlayan Valimize, Milletvekillerimize, İl ve İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Muhtarlarımıza, STK Temsilcilerimize, Kurum Müdürlerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, teşkilat mensuplarımıza,  rahmetlinin yakın dostlarına ve akrabalarına, Menteşe Müftülüğümüze, mevlide katılım sağlayan tüm hemşerilerimize ve Öğretmen evi çalışanlarına Gökcan ailesi adına teşekkür ediyoruz. Seni her zaman özlüyoruz. Seninle geçen her anı, saniyeyi asla unutmuyoruz. Dostlarınla, sevenlerine sürekli seni anıyoruz. Mekanın cennet, ruhun şad olsun” dedi.

Bu haber toplam 1041 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.