Süper Ligde kayıp hafta

Süper Ligde kayıp hafta
Basketbol ve Hentbolde ki Süper Lig takımlarımız haftayı mağlûbiyetle kapattı. Kadınlar Süper Lig Temsilcisi Yalıkavak Spor ise rakibi Yenimahalle Spor...

Basketbol ve Hentbolde ki Süper Lig takımlarımız haftayı mağlûbiyetle kapattı. Kadınlar Süper Lig Temsilcisi Yalıkavak Spor ise rakibi Yenimahalle Spor Kulübü Takımından 10 oyuncu ve bir antrenörün Covid 19 testlerinin pozitif çıkması nedeni haftayı boş geçti ve karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi.

Sinem Korkmaz

ING Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında  Lokman Hekim Fethiye Belediyespor evinde Frutti Extra Bursaspor'a, evinde  89-75 yenildi.

Ligin başlamasına kisa süre kala lige davet edilen temsilcimiz LH Fethiye Belediyespor buna rağmen Bursaspor karşısında ilk iki periyot başa baş bir mücadele sergiledi. Önemli transferleri Fethiye ye geleli 3 gün olan takım gelecek için olumlu sinyaller verdi.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Coach Alkım Ay, Mücadeleden memnun değilim ama takımda ki oyuncular daha

birbirlerinin ismini yeni yeni öğreniyor. Bursaspor çok önceden çalışmaya başlamış önemli bir rakipti her geçen gün daha iyiye gideceğiz dedi.

Beşkaza Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 41-36 geride tamamlayan Frutti Extra Bursaspor'da Oğuz Savaş 21, Birkan Batuk 17 ve Perry Jones 13 sayı kaydetti. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'da ise Branden Frazier, Elgin Cook ve Erick Neal 17'şer sayıyla maçı tamamladı.

Salon: Beşkaza Spor Salonu Hakemler: Erşan Kartal, Ahmet Tatlıcı, Özge Şentürk Lokman Hekim Fethiye Belediyespor: Neal 17, Fırat Töz 7, Abu 4, Frazier 17, Caner Ercan 4, Murat Can Esen, Mustafa Baştürk, Polat Kaya 6, Tufan Önen, İbrahim Yıldırım 3, Cook 17, Sercan Ergin Frutti Extra Bursaspor: Ömer Can İlyasoğlu, Tevfik Akdamar, Munford 9, Perry 13, Birkan Batuk 17, Enver Arslan, İzzet Türkyılmaz, Newman 1, Oğuz Savaş 21, Mutaf 8, Kadjı 7, Hamilton 13

  1. Periyot: 18-18

Devre: 41-36

  1. Periyot: 56-68

LH Fethiye Belediyespor Haftaya Deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 882 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.