“Sürdürülebilir Turizm Komisyonu” Toplandı

“Sürdürülebilir Turizm Komisyonu” Toplandı
Muğla Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan Başkanlığında her ilçeden bir turizmcinin bulunduğu ‘Sürdürülebilir Turizm Komisyonu’ toplandı. Muğla Kültür...

Muğla Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan Başkanlığında her ilçeden bir turizmcinin bulunduğu ‘Sürdürülebilir Turizm Komisyonu’ toplandı. Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl’ün organize ettiği toplantıda turizmin güncel sorunları ve sürdürülebilirlik çerçevesinde yapılması gerekenler konuşuldu.

Neval ÇOLAK

Muğla’da turizmin geleceği masaya yatırıldı. Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından ‘Sürdürülebilir Turizm Komisyonu’ toplantısı düzenlendi.  Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantıya; turizm sektörü temsilcilerinden Yücel Okutur, Murat Tugay, Av. Kaan Şahinalp, Mustafa Demir, Erdinç Gürsoy, , İngiltere Fahri Konsolosluğu Temsilcisi Nazlı Hamitoğlu, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Alanından Dr. Öğr. Üyesi Levent Karadağ, Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nden Müdür Yrd. Filiz Karacaağaç, Şube Müdürü Mehmet Türkmen ve Uzm. Semra Kahveci katıldı.

“Sürdürülebilir Turizm Komisyonu” Toplandı

Muğla’da turizmin gelişmesi ve daha uzun aylara yayılarak sürdürülebilir olması amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, turizmin güncel sorunları ve sürdürülebilirlik çerçevesinde yapılması gerekenler konuşuldu. Sürdürülebilir Turizm Komisyonu, belirli periyotlarla toplanarak Muğla’da turizmin daha iyi gelişebilmesi için belirlenen hedeflere ne derece ulaşıldığını ve yeni hedefleri belirleyerek o hedeflere ulaşmak için ne yapılması gerektiği konusunda çalışmalara devam edileceği ifade edildi.

Bu haber toplam 680 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.