Suskunlar Taraftar Grubu: “Muğla halkına herkesin gerçek yüzünü göstereceğiz”

Suskunlar Taraftar Grubu:  “Muğla halkına herkesin gerçek yüzünü göstereceğiz”
Suskunlar Taraftar Grubu üyeleri, Muğlaspor’un Bergama Belediyespor ile berabere kaldığı karşılaşma sonrası çarpıcı  açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, “Muğla halkına herkesin gerçek yüzünü göstereceğiz”...

Suskunlar Taraftar Grubu üyeleri, Muğlaspor’un Bergama Belediyespor ile berabere kaldığı karşılaşma sonrası çarpıcı  açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, “Muğla halkına herkesin gerçek yüzünü göstereceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Sinem Korkmaz

Muğlaspor’un taraftar gruplarından Suskunlar, geçtiğimiz günlerde oynanan ve berabere kalınan Bergama Belediyespor maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Muğlaspor için sesimizi çıkarıp kanayan yaralarımıza çözümü el birliğiyle bulmalıyız” ifadelerini kullanan taraftarlar, “Bu saatten sonrada hangi ligde olursak olalım desteğimiz hiç bitmeyecek” dedi.

“DOĞRU BİLDİĞİMİZ NE VARSA ONU YAPACAĞIZ”

“Muğla halkının herşeyi bilmeye hakkı var” ifadelerini kullanan Suskunlar taraftar grubunun yaptığı açıklama şöyle: “Muğlaspor varsa her zaman bir umut vardır diyerek gerek kulübümüze gerekse futbolcularımıza her türlü desteğimizi gösterdik. Ancak bugün iki farkla öne geçilip maçı berabere bitirmemizin hiçbir bahanesi ya da nedeni olamaz. Sene başında Suskunlar grubu istediği için cesur bir teknik adamı takımın başına getirmezsek bu korkak oyuncu değişiklikleri ile puan kaybetmeye mahkumuz. Adımızda da olduğu gibi sadece susacağız ve size geçen seneden bu yana yaşanan ve kimsenin bilmediği olayları tüm çıplaklığıyla ortaya koyacağız. Muğla halkına herkesin gerçek yüzünü göstereceğiz. Geçen sene şampiyonluğa oynadığımız sırada grup olarak kulüp binasına gittik. Gerek yöneticileri gerekse futbolcuları ziyaret etmek istedik. Yönetimle görüşmelerimizi gerçekleştirdikten sonra futbolcuların antrenman yapmayacağını öğrendik ve antrenman sahasına giriş yaptık. Başta o sezonki takım kaptanı olmak üzere çoğu kişinin takım hakkında yöneticiler hakkında atıp tuttuğuna şahit olduk. Muğlalı sportif direktörümüz orta yolu bulmak yerine futbolculara destek çıkarak en ufak bir şey yapmadı. Daha sonra tutanak tutuldu ve konu kapandı. Play-off maçlarına gitmek üzere takımımız otobüse bindiğinde sözde takım kaptanımızın alaycı bir ifadeyle ‘Muğlaspor'un parası yokmuş biz toplayalım bari’ dediğini duyduk. Tüm bunları öğrendiğimizde bu olaylar çoktan bitmişti. Şimdi neden mi açıklıyoruz bunları, çünkü Muğla halkının her şeyi bilmeye hakkı var herkesin gerçek yüzünü görmeye hakkı var. Bu kulübün yeniden eski günlerine dönmesini istiyorsak Muğlaspor için sesimizi çıkarıp kanayan yaralarımıza çözümü el birliğiyle bulmalıyız. Biz doğru bildiğimiz ne varsa onu yapacağız. Bazen eleştirildik, bazen ise övüldük. Bu saatten sonrada hangi ligde olursak olalım desteğimiz hiç bitmeyecek. Doğru bildiğimiz her neyse kimseden korkmadan onu yapmaya devam edeceğiz.”

Bu haber toplam 586 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.